...

Акција очитавања водомера у насељу Врчин

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“ у суботу 14. и недељу 15. октобра 2017. године очитаваће водомере у насељу Врчин. Позивамо све становнике овог насеља, као и власнике викендица, да изађу у сусрет читачима БВК и тако помогну да ова акција протекне у атмосфери међусобне сарадње. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

Молимо све потрошаче да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима…), да водомерна места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума, у којима се водомери налазе, буду откључана, да возила буду паркирана ван шахтова и на тај начин допринесу ефикасном очитавању водомера.

Сарадњом Београдског водовода и корисника услуга нашег предузећа унапређујемо рад и квалитет пружених услуга, на обострано задовољство. Заједничком акцијом, водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима. Захваљујемо свима на разумевању.