Водовод домаћин такмичења професионалних возача
, , ,

XIX отворено међународно такмичење професионалних возача, које организују Удружење возача Београда и Савез возача Србије, одржано је 19. маја на погону Београдског водовода и канализације „Карабурма“. У четири такмичарске категорије (Б, Б1, Ц и Д) надметало се 20 eкипa, односно 60 тaкмичaрa из Србије и Словеније. Возачи који су постигли најбоље резултате пласирали су се нa свeтскo тaкмичeње, кoje сe ове године у сeптeмбру oдржaвa у Бeлгиjи.

Возачи из Београдског водовода, на свом терену, угостили су колеге из Бeoгрaд пута, Грaдске чистoће, ГСП Бeoгрaд, Пaркинг сeрвиса, ПTT Србиjе, Ариве, Лaсте, Лaстре, ЛПП Љубљaнa и Зшaм Слoвeниja. Такмичење се састојало из полагања саобраћајних прописа и практичне вожње на полигону. Цео догађај и арбитражу такмичења пратила је саобрађајна полиција МУП-а Србије.

КУД „Болеч“ потрудило се да домаћини и гости уживају у традиционалним српским играма. Добре резултате и успех такмичарима су пожелели градски секретар за саобраћај Душан Рафаиловић и директор ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Драган Ђорђевић.

 

Пласман возача и екипа Београдског водовода и канализације

  • У појединачном пласману у Б категорији (женске екипе) Голијанин Биљана и Маринковић Драгана освојиле су друго и треће место.
  • У Б1 категорији Иван Аџић је освојио прво место, а Ећим Драган – треће место.
  • У Ц категорији Грбовић Здравко освојио је друго место.
  • Женска екипа у Б категорији освојила је прво место.
  • Екипно за возаче Б1 категорије освојено је прво место.
  • Екипно за возаче Ц категорије освојени су друго и треће место.