...

Deveti međunarodni Sajam i Forum voda 2017

Deveti međunarodni Sajam i Forum voda 2017. biće održan od 15. do 17. novembra u Belexpocentru i hotelu Holiday Inn, u organizaciji Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo (UTVSI). Osnovne teme ovogodišnje manifestacije posvećene su izazovima i trendovima reforme sektora voda, bezbednosti vode za piće, zaštiti životne sredine i očuvanju zona sanitarne zaštite izvorišta.

Direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Dragan Đorđević, kao predsednik Upravnog odbora Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije učestvovaće na Okruglom stolu posvećenom reformama delatnosti snabdevanja vodom, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda u Srbiji, a kao predsednik Odbora grupacije vodovoda i kanalizacije Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije prisustvovaće Skupštini Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije.

Izvršni direktor za razvoj, projektovanje i investicije JKP BVK Predrag Bogdanović, kao predsednik UTVSI, imaće aktivnu i veoma važnu ulogu u nekoliko panel diskusija u okviru Foruma Voda.

Na najvećoj i najznačajnijoj sajamsko-stručnoj manifestaciji iz ove oblasti u našoj zemlji, svoj doprinos daće i ostali predstavnici JKP BVK – Zorana Petrović, Maja Medenica, Goran Jovanović i Srđan Zarić.

Ovogodišnji Sajam Voda okupiće na jednom mestu proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih i javnih komunalnih preduzeća koji će predstaviti najsavremenija rešenja, proizvode i pametne tehnologije iz te oblasti.