...

Gradski menadžer Goran Vesić: Beogradskom vodovodu treba odati priznanje za sjajan posao koji radi

Gradski menadžer Goran Vesić, gostujući na Televiziji Pink, ocenio je da je poslednjih dana, kada su izuzetno visoke dnevne temperature vazduha, grad bez problema sa snabdevanjem vodom, da sve funkcioniše besprekorno i da je zadovoljan na koji se način Beogradski vodovod suočava sa ovom vanrednom situacijom.

Vesić je uporedio situaciju u Beogradu sa situacijom u nekim evropskim gradovima, koji imaju probleme u snabdevanju tokom perioda sa visokim temperaturama. Podsetio je da je Beograd prošle godine imao problem u vodosnadbevanju u podavalskim naseljima, ali da je taj problem rešen i da ove godine sve funkcioniše kako treba. Ocenio je da u Barajevu, zbog postojeće situacije, trenutno nema alternative za snadbevanje vodom, ali da se i taj problem sada rešava.

Gradski menadžer je i ovom prilikom apelovao na sve građane da štede vodu, a posebno na građane u prigradskim naseljima – da ne zalivaju bašte, kao i da ne pune bazene, jer je u ovim trenucima pijaća voda potrebna i drugim građanima za najosnovnije životne potrebne.