...

Zbog povezivanja novog cevovoda, deo potrošača na opštini Stari grad bez vode

U okviru radova na uređenju pešačke zone na Obilićevom vencu, JKP BVK izvodio je radove na polaganju novog magistralnog cevovod prečnika 500 mm. Nakon prevezivanja potrošača na novu mrežu, sistem vodosnabdevanja biće bolјi i stabilniji.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u četvrtak 17.08.2017. godine, od 09.00 do 21.00 sat, bez vode će ostati potrošači u ulicama Pop Lukinoj, Fruškogorskoj, Kneza Sime Markovića, Topličinom vencu i Vuka Karadžića. Potrošači u delu oivičenom ulicama Knez Mihailovom, Kralјa Petra, Kosančićevim vencem i Brankovom imaće umanjen pritisak.

U subotu 19.08.2017. godine, od 08.00 do 17.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Ivan Begovoj, Čubrinoj, Gračaničkoj i Topličinom vencu (parna strana).Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.