Директор ЈКП БВК на Сајму и Форуму вода 2019
, , ,

Директор ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Драган Ђорђевић присуствовао је овогодишњем Сајму и Форуму вода 2019, који је по једанаести пут организовало Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство. На поменутој регионалној манифестацији учествује више од 100 компанија и излагача из области водоснабдевања и одвођења отпадних вода из Србије и окружења, а стручњаци ће имати прилику да разменe искуства из свакодневног пословања и праксе.

У оквиру овогодишњег Форума вода директор Ђорђевић је одржао презентацију на тему развоја канализационог система Београда и решавања проблема отпадних вода. Током излагања најавио је изградњу канализационе мреже на левој обали Дунава, као и постројења за прераду отпадних вода „Велико Село“ чиме би се трајно решио проблем загађења Саве и Дунава.

Директор Београдског водовода и канализације учествовао је у раду Скупштине Удружења водовода и канализације Србије, која се сваке године одржава у оквиру Сајма. Током заседања Скупштине дискутовало се о актуелном стању и изазовима са којима се суочавају сектори водовода и канализације, као и о мерама за њихово превазилажење.