renoviranje-pogon-karaburma-slajder
Комплетно реновирање погона Карабурма
, , , ,

ЈКП „Београдски водовод и канализација“ наставља са добром праксом реновирања својих објеката. Осим тога што ће услови рада за запослене бити знатно бољи, на овај начин подићи ће се и ефикасност система, а све у циљу што бољег пословања и задовољства свих корисника услуга Предузећа.

Након свеобухватног реновирања погона Душановац, важног оперативног центра за одржавање водоводног и канализационог дистрибутивног система, екипе нашег Предузећа су након 20 година започеле радове на реновирању погона Карабурма.

Овај погон представља жилу куцавицу транспортног система Београдског водовода и канализације, са преко 60 транспортних возила различите намене (тегљачи, хидраулични ауто-кранови, цистерне за воду, теретна, доставна и друга возила).

За сва возила тешког транспорта биће обезбеђена посебна нумерисана места на реконструисаном паркингу.

Како је креирање бољих услова рада и веће безбедности за запослене од великог значаја за наше Предузеће, у склопу радова на Погону, стара и оштећена фасада замењена је новом.

У окреченим просторијама за запослене, уграђени су нови прозори и врата.

Поред наведених радова, на Погону су у потпуности уклоњени коров и друго дивље растиње, које је било присутно у великој мери.

Планиран завршетак свих радова је средина децембра 2019. године.