Некада стипендисти, а данас запослени у ЈКП БВК
,

У просторијама Предузећа у Делиградској улици данас је одржан редован колегијум, али са посебним значајем. Наиме, поред редовних чланова ЈКП БВК, колегијуму су присуствовали и наши стипендисти из Грађевинске школе и Школе за бродарство, бродоградњу и хидроградњу, који су могли да виде како се координира радом Предузећа.

Тринаест ученика различитих образовних профила, као што су руковаоци грађевинском механизацијом, електроинсталатери и техничари хидроградње, потписало је  уговоре на неодређено време и тако постало саставни део радног тима ЈКП БВК, који ће већ од сутра бити ангажован на својим радним местима.

Извршни директор за водоводни систем Павле Јанковић обратио се новим колегама и пожелео им срдачну добродошлицу. Он им је указао на значај који ЈКП „Београдски водовод и канализација“ има за све наше суграђане. Директор Јанковић истакао је да му је посебно драго што су млади људи добили могућност да раде у једном сложеном систему, као што је Београдски водовод и канализација, и да ће њиховом енергијом, младошћу и посвећеношћу у обављању послова и Предузеће бити на добитку.